Franciaországban készülsz a szülésre és az anyaságra?

Mindenek előtt nagyon sok boldogságot kívánok! Ez egy fantasztikus hír!

A nagy örömön túl, nagyjából sejtem, hogy most milyen érzelmi hullámvasútakon mehetsz át. Amúgy is egy egész életet alapjaiban felbolygató eseményről van szó, de ráadásul ezt még egy külföldi környezetben is kell átélned. 

Nem csak azért tudom, mert én magam is itt Franciaországban lettem anyuka, hanem mert dúla vagyok és az a szakmám, hogy a kismamáknak segítsek az anyaság felé vezető úton.

 

Az anyává válás egy nagyon összetett folyamat. A legideálisabb esetben is testi, érzelmi, logisztikai változásokat von maga után. Ha mindez azonban a szülőországunktól, esetleg családunktól messze zajlik, az még egy fokkal megbonyolítja a folyamatot.

Hogyan tudok én ebben segíteni neked?

Okleveles dúlaként évek óta számos magyar, francia és egyéb nemzetiségű anyukát kísérek a terhesség első pillanataitól kezdve, a szülésen át, egészen a gyerekágyas időszak végéig. Tanulmányaimnak, személyes és szakmai  tapasztalataimnak hála jól ismerem és gyakorlatom van a francia szülés körüli rendszerben.

Hogy mindenki megtalálhassa a magának leginkább megfelelő segítséget, többféle módon állok a franciaországi magyar kismamák rendelkezésére.

Személyes dúla
kísérés

Kriszta doula programme

Ha a párizsi régióban laksz, találkozhatunk személyesen. Segítek felkészülni a szülésre, gondodat viselem a gyerekágyas időszak alatt.

A világ bármely más pontján videós hívás keretében állok a rendelkezésedre, ha információra vagy megértő fülekre van szükséged.

Az elérhetőségeimet és a földrajzi szektoromat az alábbi gombra kattintva megtalálod. 

Rólam mondták

Sosem gondoltam volna, hogy a várandóságom alatt egy teljesen ismeretlen emberre bízzam magam. Számomra ismeretlen volt a doulaság fogalma. Aztán jött Kriszta, teljesen véletlenül kapcsolatba léptem vele, és csak kapkodtam a fejem, hogy mennyire megnyíltam előtte. Ez persze nem jöhetett volna létre Kriszta profizmusa, közvetlensége és nem utolsó sorban szeretete nélkül. Sosem ítélkezett, sosem kérdezte mit miért szeretnék, sosem mondta, hogy ez egy jó vagy rossz döntés csak meghallgatott, tanácsot adott és ami a legfontosabb hagyott, hogy végül én döntsek. A legszuperebb az egészben, hogy teljes mértékben felkészültnek éreztem magam az Ő segítségével kislányom érkezésére. Nem éreztem kételyeket, boldogan vártam a nagy napot, még úgy is, hogy tudtam, a Kórházba nem kísérhet el. (Sajnos) Ha kismama vagy és még gondolkodsz azon, hogy válassz e kísérőt magad mellé, csak ennyit mondanék Neked: Bárcsak minden szülő nőnek megadathatna ez a támogatás, bárcsak minden apa mellett lenne egy ilyen jó tündér. Aki nem dönt helyetted, nem szól bele semmibe. Felkészít. Megkérdez, mit szeretnél. És elkísér az úton, pont úgy, ahogy az neked és a családodnak a legjobb. Köszönöm Kriszta, mindazt, amit tőled kaptunk! 🙂

Bettina Czébán

Információs füzet és hírlevél

Hogy segítsek eligazodni a francia szülés körüli rendszer rejtelmeiben, összeállítottam egy 18 oldalas információs füzetet. Olyan fontos témákat érintek benne, mint a szülési szabadság, a szülés körüli szakemberek, a választhatóság, a betegbiztosítás, a szülés felkészítés, az oltások és a gyermekmegőrzés. Az e-mail címed és keresztneved megadásával hozzájuthatsz ehhez az ingyenesen letölthető e-book-hoz. Ezzel automatikusan feliratkozol a hírlevélre is, amelyben rendszeresen jelentkezem hasznos és aktuális hírekkel.

Nem sikerült az elküldés.
Köszönöm, megkaptam az e-mail címedet.

Franciaországban szülök E-book

FONTOS! Ha megadtad az e-mail címedet, akkor hamarosan kapni fogsz egy e-mailt. Előfordulhat, hogy nem érkezik meg. Ellenőrizd a spamek között. Ha esetleg odacsúszott volna, beállithatod, hogy ez nem spam. Ha 24 órán belül nem érkezik meg, értesíts engem a contact@krisztalide.com-on.

A közösségi hálókon is megtalálhatsz!

Francia nyelven ezeken a közösségi hálókon követhetsz.

Accompagnement Kriszta Doula