Ez az oldal a Franciaországban élő magyar kismamák és anyukák számára készült.

Mi a célom?

Az anyává válás egy nagyon összetett folyamat. A legideálisabb esetben is testi, érzelmi, logisztikai változásokat von maga után. Ha mindez azonban a szülőországunktól, esetleg családunktól messze zajlik, az még egy fokkal megbonyolítja a folyamatot. 

Honnan tudom? Mert átéltem. Az anyává válás minden mozzanatát itt Franciaországban éltem meg és fedeztem fel lépésről lépésre.

Rengeteg információ van rengeteg helyen. Nagyon sok időbe és energiába telik őket összeszedni. Néha nehéz a jókat a rosszaktól megkülönböztetni.
Én ezen – kisebb, nagyobb sikerrel – átrágtam magam. Sőt, ebből adódóan még meg is találtam azt a missziót, amiért minden reggel szívesen pattanok ki az ágyból.
Arra is rájöttem – a franciaországi magyar közösségi csoportoknak hála – hogy persze ezzel sem vagyok egyedül.
Most viszont már olyan életszakaszban vagyok, hogy segítő félként tudok azok felé az anyukák felé fordulni, akik most élik át ezeket a pillanatokat.
Számos magyar, francia és egyéb nemzetiségű anyukát kísértem már az anyasággá vezető úton. Tanulmányaimat ebben az irányban folytattam és sok tapasztalatra szert tettem a francia rendszerben.

Kedves franciaországi magyar kismama! Az alábbi módokon állok a rendelkezésedre, hogy a szülés körüli kérdéseidre választ kaphass.

Franciaországban szülök - Információs füzet

Hogy segítsek eligazodni a francia szülés körüli rendszer rejtelmeiben, összeállítottam egy 18 oldalas információs füzetet. Olyan fontos témákat érintek benne, mint a szülési szabadság, a szülés körüli szakemberek, a választhatóság, a betegbiztosítás, a szülés felkészítés, az oltások és a gyermekmegőrzés. Az e-mail címed megadásával hozzájuthatsz ehhez az ingyenesen letölthető e-book-hoz. 

Nem sikerült az elküldés.
Köszönöm, megkaptam az e-mail címedet.

Franciaországban szülök E-book

FONTOS! Ha megadtad az e-mail címedet, akkor hamarosan kapni fogsz egy e-mailt. Előfordulhat, hogy nem érkezik meg. Ellenőrizd a spamek között. Ha esetleg odacsúszott volna, beállithatod, hogy ez nem spam. Ha 24 órán belül nem érkezik meg, értesíts engem a contact@krisztalide.com-on.

Franciaországban szülök - videó csomag

HAMAROSAN!!!

Készülőben van egy sok rövid videót tartalmazó információs csomag. 

Az e-book témáit még részletesebben és sok más szülés körüli témát fog alaposan feldolgozni magyar nyelven. 

Annyit még elárulok, hogy lesz benne ám meglepetés is ! 

Egyéni dúla kísérés

Természetesen, mint dúla, egyéni, személyes kísérés keretében is állok a rendelkezésedre.

Az elérhetőségeimet itt látod. Az itt található térképen belül személyes találkozó keretében, vagy akár videós hívással a világ bármely pontjáról. 

Közösségi hálók

Francia nyelven pedig ezeken a közösségi hálókon követhetsz.